In een notendop: eenzitters

  • FIA F3 – De voorbereidingen voor de rest van het seizoen van de FIA Formule 3 gaan verder met een driedaagse test op Barcelona. OP dag één, dinsdag, eigende de Italiaan Gabriele Minì (Prema) zich de beste tijden toe in beide sessies. Hij werd gevolgd door Sami Meguetounif (Trident) in de voormiddag en Mari Boya (Campos) in de namiddag.
  • FRECA – Op Paul Ricard is het de Formula Regional European by Alpine die zijn pre-season tests houdt. Daar toonde de Fin Tuukka Taponen (R-Ace) zich de snelste in de namiddag, nadat James Wharton (Prema) in de voormiddag al de beste chrono had gepakt.
  • EUR3 – Nikola Tsolov zet zijn samenwerking met het Spaanse GRS verder. De Bulgaar haalde met hen vorig seizoen de titel in de Spaanse Formule 4. Dit seizoen rijdt Tsolov, lid van de Alpine Academy, voor ART in FIA Formule 3. Hij zal echter ook enkele races afwerken binnen de Euro-3, de Spaanse serie die zich modeleert naar de Formula Regional.

foto: © formularegionaleubyalpine.com