European Fun Cup: dit zijn de rijders van AP Mecanic’s voor het nieuwe seizoen

Over enkele dagen start het nieuwe European Fun Cup-seizoen met de 8 uur van Mettet. AP Mecanic’s heeft zijn rijders bekendgemaakt voor de #426-wagen. Nathan Diederickx, Gilles Piron, Pierre Piron en Martin Leburton zullen er dit seizoen achter het stuur kruipen, een mix van jeugd en ervaring.

(Foto: © Laura Van der Haegen)

“Het is een nieuw avontuur voor mij,” vertelt Nathan Diederickx. “Vorig jaar was mijn eerste seizoen en heb ik veel bijgeleerd bij het Leader Racing Team. Na de laatste race in Zolder vorig seizoen had ik een zeer positief gesprek met Pierre Piron en dit jaar rijdt ik dus in zijn wagen. Ik kijk ernaar uit om over enkele dagen in Mettet te zijn en het nieuwe seizoen met een nieuw team te beginnen.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.