In een notendop: NASCAR – WRC – Nürburgring 24

  • NASCAR – Joey Logano (Team Penske) heeft vannacht de race in Atlanta, Georgia, gewonnen. De regerende NASCAR Cup-kampioen ging in de laatste ronde voorbij Brad Keselowski (RFK Racing) en won zo voor het eerst op de Atlanta Motor Speedway. Volgende week is het Circuit of the Americas in Austin, Texas, aan de beurt. Daar staan naast de gebruikelijke NASCAR-rijders ook Kimi Räikkönen en Jenson Button op de deelnemerslijst. (Foto: © Team Penske)
  • WRC Kroatië – Sébastien Ogier heeft de WRC-manche in Kroatië aan zijn agenda toegevoegd. De Fransman nam dit jaar al deel aan twee van de drie gereden WK-rally’s en won ze allebei. De achtvoudige wereldkampioen rally zal ook op het asfalt in Kroatië op zoek gaan naar de zege in zijn Toyota Yaris WRC.
  • Nürburgring 24 – Glickenhaus zal dit jaar niet deelnemen aan de 24 uur van de Nürburgring. Het eindigt zo een reeks van acht opeenvolgende deelnames aan de uithoudingsrace in de Eifel. Teambaas Luca Ciancetti bevestigde dat de SGC 004C dit jaar niet aan de start komt in de SP-X-klasse, het FIA WEC krijgt voorrang binnen het Amerikaanse autobedrijf.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.