In een notendop: DTM – F1

  • DTM – Grasser Racing Team zet dit seizoen zijn DTM-avontuur verder met twee Lamborghini Huracan GT3. Net zoals vorig seizoen gaat Clemens Schmid aan de slag bij het team. Wie er in de tweede Lamborghini zal rijden wordt later bekendgemaakt. (Foto: © Grasser Racing Team)
  • Mercedes F1 – Jérôme d’Ambrosio gaat bij het F1-team van Mercedes het talentenprogramma leiden. De Belg was dit jaar al enkele keren te spotten in de Mercedes-garage en krijgt nu dus een rol binnen het Duitse team. Hij zal als directeur van het talentenprogramma toezien op de prestaties van de jonge rijders die Mercedes onder zijn vleugels heeft.
  • Track walk F1 – Naast de persbabbels voor een Grote Prijs op donderdag gaan de rijders ook het circuit eens verkennen tijdens een ‘track walk’. Die track walk werd door sommigen met de fiets gedaan in plaats van te voet, maar dat mag nu niet meer. Volgens de FIA is er door de fietsen en scooters te veel hectiek tijdens de track walk, zeker als de F2 en F3 samen met de F1 aanwezig zijn.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.