Lamborghini Super Trofeo Spa: beide poles voor Amaury Bonduel

Amaury Bonduel (BDR Competition by Grupo Prom), de Belg die onder een Franse licentie rijdt, realiseerde zowel in de eerste als tweede kwalificatiesessie de snelste chrono. Mattia Michelotto (VSR), de teamgenoot van Gilles Stadsbader werd in de eerste kwalificatie tweede en in de tweede sessie werd Stadsbader twaalfde. Baptiste Moulin (VSR) eindigde tweemaal achttiende in Pro.

Het Frans-Belgische duo Meyuhas-Kuppens (Boutsen VDS) bemachtigde de beste startpositie in Pro-Am voor race 1 en werd bij de tweede sessie tweede. Nigel Bailly (ART-Line) eindigde in de eerste sessie negende in Am, twee plaatsen achter Rodrigue Gillion (CMR). In de tweede sessie finishte Bailly zesde in zijn categorie, net voor Gillion. François en Benoît Semoulin (Semspeed) werden tweemaal zesde in LC en Serge Doms (DS Racing) finishte als tiende en negende in deze klasse.

Op vrijdagnamiddag om 17u35 gaat de eerste wedstrijd van het weekend van start die 50 minuten duurt.