E-Trophée Andros: voorlaatste weekend in Lans en Vercors

In Lans en Vercors werd het voorlaatste weekend afgewerkt van de E-Trophée Andros 2023/2024. In Elite Pro krijgen we volgende week een duel tussen Aurélien Panis en Jean-Baptiste Dubourg voor de titel, in Elite zijn de kaarten geschud.

(Foto : © Bruno Bade, Grégoire Sigaud)

Met een ‘Invivo AS01’ wist Yann Ehrlacher in Elite Pro op vrijdag de eerste wedstrijddag winnend af te sluiten. Nathanaël Berthon en Dorian Boccolacci mochten respectievelijk als tweede en derde mee op het podium.
De zaterdagwedstrijd was voor Jean-Baptiste Dubourg met zijn Renault Zoé. Dubourg heeft dankzij dat resultaat nog steeds een kans op de titel. Hij heeft nog 14 punten achterstand op Aurélien Panis (Audi) met nog één wedstrijd in Super Besse voor de boeg. Panis zelf werd tweede, voor Nathanaël Berthon.

In Elite was Louis Gervoson oppermachtig. Hij won op vrijdag en zaterdag met zijn Audi en heeft nu 55 punten voorsprong op Sylvain Pussier, voldoende om zich reeds te verzekeren van de titel in Elite. Pussier was tweede op vrijdag maar kwam zaterdag niet verder dan plek vier.