Kambukka lanceert racedeksel: de Monza

Kambukka, het Belgische merk van innovatieve en premium drinkflessen, heeft een nieuwe toevoeging aan hun assortiment: het Monza race deksel. Monza is speciaal ontworpen voor waaghalzen die houden van snelheid, spanning en actie en is de perfecte copiloot om je dorst te lessen wanneer de adrenaline door je lichaam giert.

(Persbericht & foto: © Kambukka)

Het extra lange en buigbare rietje van de Monza zorgt ervoor dat je je verfrissende dorstlesser met gemak kunt drinken, zelfs wanneer je een helm draagt. Daarnaast is de Monza volledig uitwisselbaar met je favoriete Kambukka drinkfles, waardoor het de ideale partner is voor elke high-speed liefhebber.

Kambukka is toegewijd aan actieve sporten, en dat blijkt niet alleen uit de lancering van het Monza race deksel. De oprichter van Kambukka, Stijn Lowette, staat namelijk niet enkel aan het roer van het bedrijf. Je vindt hem ook achter het stuur van racewagens. Met zijn ervaring en gedrevenheid heeft Kambukka hun Monza kunnen tunen tot een handige toepassing voor elke high-speed liefhebber.

Of je nu een professionele racer bent of gewoon op zoek bent naar een avontuurlijke manier om je dorst te lessen, het Monza race deksel is de ideale metgezel.

Voor meer informatie over de Monza race deksel of andere Kambukka-producten, bezoek MONZA RACING STRAW – Kambukka

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.