In een notendop: rally

  • MRF Tyres – Amaury Molle kondigde aan dat hij een samenwerking aangaat met MRF Tyres. De bandenfabrikant wil ook in België aan naamsbekendheid winnen en sloot een overeenkomst met Molle. De Alpine A110 van Molle en navigator Thomas Walbrecq zal vanaf nu officiële ondersteuning van bandenfabrikant krijgen.
  • Renault Clio Rally3 – Tijdens de Rallye Terre des Causses zullen Quintin Ribaud en Melissa Declerck een Renault Clio Rally3 voorrijden als 0-wagen. Hiermee maakt de Clio zijn officieel debuut.
  • Donagh Kelly – Dirk Deveux en Tom Boonen zullen dit weekend strijden voor de overwinning bij de historics tijdens de Rallye des Ardennes. Ze krijgen met Donagh Kelly (BMW M3 E 30) echter een te duchten tegenstander. De Ier die zijn eerste wedstrijd in België betwist, heeft tonnen ervaring, met als bekroning de Ierse asfalt en nationale titel in 2015.
  • Tekst: © Koen Nuyts

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.