Wilt u als Super VIP-lid van een team de eeuweditie van de 24 Uur van Le Mans bijwonen?

De 24 Uur van Le Mans 2023, op 10 en 11 juni, is duidelijk het sportevenement van het jaar, de race van de eeuw met de terugkeer van Ferrari, Porsche, Peugeot en Cadillac om Toyota in Hypercar uit te dagen.

Het maximum van 300.000 tickets werd in enkele dagen tijd verkocht. De race is uitverkocht. Geen manier om een ticket te vinden buiten de zwarte markt…

Autosportwereld heeft echter een oplossing als u echt Le Mans als VIP wil beleven: u heeft nog steeds de mogelijkheid om een Super VIP pakket te kopen voor 8500 euro inclusief uw toegang tot de paddock vanaf dinsdag, uw toegang tot de box en hospitality een team (met catering en champagne!), een team dat al op het podium van Le Mans stond. Inbegrepen zijn verder: een rondleiding over in de boxen, uw naam op de prototype die aan de race deelneemt en als cadeau een gepersonaliseerd en limited edition uurwerk ter waarde van 5000 euro. Plus een grote verrassing… 

Geïnteresseerd? Meer weten? Stuur ons een e-mail naar joost@autosportwereld.be 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.