FFSA GT Nogaro: deelnemerslijst met enkele Belgen

In Nogaro zal het startschot voor het nieuwe FFSA GT-seizoen gegeven worden. Van 7 tot 10 april vinden op het Circuit Paul Armagnac de Paascups plaats. Minstens 36 GT4’s zullen deelnemen aan de races. Het kampioenschap wordt onderverdeeld in drie klassen: de Pro-Am-klasse, de Silver Cup en de Am-klasse. Het deelnemersveld is mooi verspreid over de klassen, overal rijden er minimum tien wagens en er zullen ook Belgen meedingen voor de prijzen.

(Foto: © SRO/TWENTY-ONE CREATION)

In de Silver Cup nemen twee Belgen deel. Benjamin Lessennes zal samen met de Nederlander Ricardo van der Ende op zoek gaan naar de titel in een BMW M4 GT4 van L’Espace Bienvenue. Zij kroonden zich in 2020 al eens tot kampioen en vorig seizoen werden ze vice-kampioen in de Silver Cup. Stéphane Lémeret is de andere Belg, hij werd in 2019 tweede in het Pro-Am-kampioenschap. Hij krijgt het gezelschap van Corentin Tierce in een Alpine A110 GT4 bij CMR.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.