WRX 2023: Team Hansen met vertrouwde gezichten

Vandaag gaf het Hansen World RX Team de namen vrij voor het komende seizoen in het FIA Wereldkampioenschap rallycross dat begin juni aanvangt in het Portugese Montalegre.

foto copyright J Dingenen

Het zal weinig volgers verbazen dat de broers Timmy en Kevin Hansen ook in 2023 zullen strijden voor de titel bij het team van hun vader Kenneth Hansen, zelf meervoudig Europees kampioen in rallycross. Timmy Hansen behaalde in 2019 de titel na een bloedstollend einde in Kaapstad, Zuid-Afrika terwijl zijn jongere broer Kevin in 2016 de Europese titel wist te veroveren.

Toch vindt vader Kenneth het niet zo evident dat zijn beide zonen nog steeds uitkomen voor het team: “We zijn dankbaar dat Timmy en Kevin nog steeds aan boord zijn van het team. Veel mensen dat het gewoon zo hoort vermits we een familieteam zijn. Maar dat betekent niet dat ze zeker voor ons zouden rijden en dus zijn we blij om twee sterke rijders te hebben die voor de titel zullen strijden.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.