In een notendop: rally

  • BMW – De snelle Nederlander Mats van den Brand zal één van de smaakmakers zijn tijdens de komende TAC Rallly (7-8 april). Samen met de ervaren navigator Eddy Smeets vervoegt hij de tenoren van de MOOOD MCup met een BMW M3 E36.
  • WRC – Motorsport Ireland Rally Academy-rijder Patrick O’Brien maakt in april zijn WRC-debuut in Kroatië. O’Brien en zijn broer Stephen die als navigator zal fungeren, zullen tijdens de WRC rally (20-23 april) een PCRS Rallysport Hyundai i20 N Rally2 besturen.
  • Frankrijk en de Belgen – Davy Vanneste neemt samen Kris D’alleine deel aan de Rally Terres des Causses. Hun wagenkeuze voor deze rally op onverhard zal een Renault Clio Rally5 zijn. Daarmee zullen ze samen met 38 andere strijden in de Franse Clio Trophy op gravel. Ondertussen is de naam van Kurt Dujardyn verdwenen op de deelnemerslijst waardoor het aantal Belgen op drie blijft. Charles Munster (Hyundai i20 N Rally2) en Dominique Bruyneel (Ford Fiesta Rally3) zijn onze andere Belgische vertegenwoordigers.
  • Tekst: © Koen Nuyts

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.