WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2

In Mexico staan van 16 tot en met 19 maart tien WRC’s aan de start, met uiteraard de vaste namen bij Hyundai, Ford en Toyota. Bij de Koreanen rijdt Dani Sordo met de derde wagen, bij Toyota zien we vier Yaris, met uiteraard de winnaar van de Monte Carlo, Sébastien Ogier als extra kracht. Bij Ford zien we naast Ott Tänak, winnaar in Zweden en WK-leider, Pierre-Louis Loubet en onze landgenoot Jourdan Serderidis. In WRC2 zijn er zestien deelnemers, met onder meer Adrien Fourmaux (Ford) en hij gaat de strijd aan met twee voormalige WRC-genoten: Oliver Solberg en Gus Greensmith. De Brit maakt dit seizoen zijn WRC2-debuut in de Skoda Fabia RS. Ook onder meer Nikolay Gryazin, Emil Lindholm en Kajetan Kajetanowicz vertegenwoordigen het Tsjechische merk met een Skoda Fabia. Mexico is de derde proef van het WK.