Fun Cup Le Mans: ook Tim Joosen en Steve Vanbellingen naar Le Mans

Naast Enzo Ide en Ruben Maes zien we nog een Belgisch duo in de Fun Cup-race op vrijdag 14 juni voor de 24 Uur van Le Mans zelf. De vrienden Steve Vanbellingen en Tim Joosen maken de verplaatsing naar Frankrijk en doen het in een bolide van Team 4 Race. “Tim en ik hadden geen van beide al eens op Le Mans gereden en dat wilden we absoluut nog van onze bucket-list afvinken. Het is een uitgelezen kans om aan de start te verschijnen van een race op misschien wel een van de meest mythische circuits ter wereld. Voor de rest gaan we ons vooral amuseren en genieten”, aldus de Leuvense ex-BTCS-kampioen. Opvallend de Fun Cup krijgt de look van de Porsche 917 uit 1971 en de Porsche 911 RSR uit 2018, waarmee Laurens Vanthoor de LMGTE Pro-klasse won. (Foto: Philippe Vanloo)