Fun Cup Le Mans: Enzo Ide en Ruben Maes maken samen met WRT comeback in voorprogramma 24 Uur van Le Mans

In 2017 zagen we Enzo Ide voor het laatst op circuit racen, alvorens de West-Vlaming met succes naar rallycross overstapte, om tussendoor ook nog enkele rally’s af te werken. Over goed anderhalve week maakt de West-Vlaamse ondernemer, samen met Ruben Maes echter zijn comeback op circuit en dat op de mythische omloop van Le Mans. 

Foto: © Enzo Ide Press

Met Ruben Maes zagen we Enzo Ide in 2010 voor het eerst racen, toen in het Belcar Endurance Championship, aan het stuur van een Porsche 911 uit de stal van Prospeed Competition. Volgende week is de plaats van afspraak Le Mans, waar Ide en Maes met een Fun Cup van WRT op vrijdag 14 juni in het voorprogramma van de bekende 24-uurs wedstrijd zullen strijden. Dat Ide met WRT aan de slag gaat, is geen toeval, want hij behaalde met het team van Vincent Vosse zijn grootste successen, met name winst in de 24 Uur van Zolder in 2011 en de Europese titel in de GT World Challenge Europe Sprint Cup in 2016.     

Ook voor Ruben Maes is het een terugkeer naar de roots, want ook hij koos voor andere paden, met onder meer heel wat succes in de regularity.