VAS Classic: zege voor Gian Terweduwe en Mario Leys in Molen Classic

Zaterdag 1 juni was er de Molen Classic, een organisatie van de Tieltse Automobielclub en de ‘Verenigde Rittensporters’. Met 58 deelnemende wagens was het een mooi bezette vierde manche voor het VAS Classic kampioenschap. Het parcours voerde in drie delen vanuit Tielt in een grote lus rond Gent (met Aalst als verste uitloper) en tussenstops in Baardegem en Kaprijke. De eindzege ging naar Gian Terweduwe en Mario Leys in hun Skoda Octavia. Zij gingen Guy Agten en Evy Vandervaeren (Nissan Silva) en Dirk Velghe en Geert Verdonckt (Opel Manta A) voor. Het podium gaf ons tegelijk ook de winnaars van de diverse klassen met Terweduwe-Leys als winnaars bij de Youngtimer, Agten-Vandervaeren bij Oldtimer en Velghe-Verdonckt bij Historic.

foto: © Molen Classic/facebook