OK Karting: Podium voor Thibaut Ramaekers in Slovakije

Anderhalve maand na zijn zege op het circuit van Val d’Argenton wist Thibaut Ramaekers opnieuw uitstekend te scoren in de Champions of the Future Euro Series. Op het circuit van het Slovak Karting Center wist de jonge Belg deze zondag de Super Heat te winnen en even later in de Finale als tweede over de finishlijn te rijden!

Foto: © RACB RNT

‘Tbo’ is meteen een titelkandidaat in de OK-categorie van het kampioenschap: na de eerste drie manches is de jongeman uit Chimay de nieuwe leider in de tussenstand.

Voor Dries Van Langendonck verliep het in Slovakije iets minder vlot. In de Super Heat moest hij voortijdig de strijd staken, waardoor de Limburger niet kon deelnemen aan de finale in OK Junior. Voor de wereldkampioen van 2023 is in de titelstrijd echter nog alles mogelijk, want in de tussenstand staat hij voorlopig derde.

De twee vertegenwoordigers van het RACB National Team komen van 20 tot 23 juni op hetzelfde circuit in actie, voor de derde manche van het Europese kampioenschap.