In een notendop: GT Open en GT Cup Open

  • GT Open – In Hockenheim heeft Fabian Schiller (Mercedes) de polepositie voor de eerste race veroverd. De Mercedes-rijder haalde het voor de Zwitser Yannick Mettler (Mercedes) en Alex Fontana (Porsche). Onze landgenoot Laurent De Meeus (Ferrari) reed naar de zestiende tijd in de PROAM-klasse. Om 14u35 start de eerste race.
  • GT Cup Open – Luca Ludwig (Ferrari) reed in de eerste kwalificatie naar de snelste tijd. De Duitser was een halve seconde sneller dan onze landgenoot Stienes Longin (Porsche) en Arturo Melgar (Ferrari). Xander Przybylak (Porsche) zette de vijfde tijd neer, terwijl Jan Lauryssen (Porsche) de zesde tijd in de PROAM-klasse neerzette. Nathan Brauns (Porsche) noteerde de tweede tijd in de AM-klasse. Om 16u20 staat de eerste race op de planning.
  • Foto: © GT Cup Open