In een notendop: GT Open – GT Cup Open en 24H Series

  • GT Open – In Hockenheim bezette Audi de volledige topdrie in de tweede vrije training van de GT Open. Het duo Reicher-Haase zette de toptijd neer met een voorsprong van twee tienden op Jedinski-Basz en Salaquarda-Milota. Onze landgenoot Laurent De Meeus zette samen met de Brit Jamie Stanley (Ferrari) de twaalfde tijd in de PROAM-klasse neer. Morgen staan de eerste kwalificatie en race op het programma.
  • GT Cup Open – In de tweede vrije training van de GT Cup Open reed het duo Ludwig-Velasco (Ferrari) naar de snelste tijd. De Porsche-rijders al Rifai-Luvisi reden naar de tweede tijd, terwijl onze landgenoten Jan Lauryssen en Dylan Derdaele naar de derde plaats reden. Het duo Longin-Saelens bezette de vierde plaats in de PROAM, terwijl Przybylak-Zaenen naar de zevende tijd reed. De overige Belgen eindigden buiten de toptien.
  • 24H Series – In Portimao zijn de kwalificaties van de 24H Series verreden. Het Sainteloc Junior Team zette voor Herberth Motorsport de snelste tijd neer. Grove Racing vervolledigde met de rijders Grove-Grove-Payne-Tander de topdrie. De twee teams van Red Ant Racing reden in de Porsche 911 GT3 Cup naar de tweede en de zesde plaats. Onze landgenoot Terclavers reed met zijn mederijders naar de achtste tijd.
  • (Foto: ©GT Cup Open)