In een notendop: GT Open en GT Cup Open

  • GT Open – In Hockenheim staat voor de GT Open de tweede ronde van het kampioenschap op het programma. In de eerste vrije training reed het duo Pulcini-Cheever (Ferrari) naar de snelste tijd. Het Italiaanse duo was drie tienden sneller dan Bergström-Menzel (Porsche) en een halve seconde sneller dan Bartone–Schiller (Mercedes). Onze landgenoot Laurent De Meeus (Ferrari) reed samen met de Brit Jamie Stanley naar de achtste tijd in de PROAM-klasse.
  • GT Cup Open – Naast de GT Open rijdt ook de GT Cup Open in Hockenheim. In de eerste vrije training zette het duo Ludwig-Velasco (Ferrari) de snelste tijd neer. De duo’s Scannicchio-Babini (Porsche) en al Rifai-Luvisi (Porsche) vervolledigden de topdrie. Het eerste Belgische duo in de ProAM-klasse waren Nicolas Saelens en Stienes Longin (Porsche) op de zevende plaats, gevolgd door Przybylak-Zaenen op de achtste plaats. In de AM-klasse reden de overige landgenoten landgenoten naar de vierde, vijfde en zesde plaats.
  • (Foto: ©GT Open)