In een notendop: Porsche Carrera – DTM – GT Open – GT Cup

  • DTM Oschersleben – Mirko Bortolotti (SSR Lamborghini) start vandaag op polepositie voor Luca Stolz (HRT Mercedes) en de winnaar van de race van gisteren, Jack Aitken, in de Emil Frey Ferrari 296. De race start om 13u30. (Foto: © ADAC/DTM)
  • Porsche Carrera Cup Deutschland – Larry ten Voorde (Huber) was de snelste in de tweede race van de Duitse Carrera Cup, voor Harry King (Allied) en Huub van Eijndhoven (GP Elite). Robert De Haan (Team75 Bernhard) gaf in Oschersleben op. 
  • GT Open Portimao – Het duo Baumann-Pitamber (Mercedes) start later vandaag op pole voor de tweede race van de International GT Open in Portimao. Laurent De Meeus (AF Corse Ferrari) werd vijftiende. 
  • GT Cup Europe Portimao – Het duo Innocenti-Belicchi (Ferrari) was dan weer primus tijdens de kwalificaties voor de tweede race van de GT Cup Europe. Het duo Vandervelde-Brauns (Q1 Trackracing Porsche) werd zevende en tweede in de categorie AM. Hun teamgenoten Przybylak-Zaenen werd negende, Vandierendonck-Duma elfde en Longin-Saelens twaalfde.