F1: Red Bull Racing en RB Visa Cash App houden strandrace

Naast het circuit van Melbourne streden Red Bull Racing en RB Visa Cash App ook op het Australische zand. Rijders Max Verstappen, Sergio Perez, Daniel Ricciardo en Yuki Tsunoda werden in twee teams verdeeld en kregen verschillende opdrachten om het leven van een strandredder na te bootsen. De beide teams gingen duidelijk voor de overwinning.

Foto: © Red Bull Content Pool

Voor de eerste opdracht moesten beide teams met een strandbuggy achterwaarts rijden om vervolgens een jetski vast te maken. Red Bull-rijders Max Verstappen en Sergio Perez wonnen de opdracht waardoor het duo op de polepositie voor de hoofdrace mocht starten. Daniel Ricciardo en Yuki Tsunoda moesten met een tweede plaats tevreden zijn, al maakte het duo veel plezier.

Voor de tweede en laatste opdrachten reden beide duo’s door slalomparcours om daarna de reddingsvesten in hun strandbuggy te leggen. Visa Cash App kwam als eerste over de streep, maar vergat enkele voorwerpen mee te nemen, waardoor Red Bull Racing won. In onderstaande video kunt u de ludieke beelden bekijken.