In een notendop: rally

  • Barbier – Het rallyteam van Philip Barbier heeft de Mitsubishi Lancer EvoX verkocht en Barbier’s navigator Jean-Pierre Provoost hangt de helm aan de haak. Provoost blijft wel betrokken bij het team van Barbier waar Jurgen Cailliez als nieuwe navigator zal fungeren. Voor de rally van Ieper zal er een Skoda Fabia R5 van het SXM team gehuurd worden. Om deze rally voor te bereiden zullen Barbier en Cailliez de Monteberg rijden met een Mitsubishi Lancer EVO 6. 
  • Ostberg – De Noor Mads Ostberg zal een volledige campagne in het ERC afwerken. Hij zal beroep doen op Tagai Racing Technology om een Citroën C3 Rally2 in te zetten. Patrik Barth zal instaan voor de nota’s. 
  • Hayden Paddon – Ook regerend Europees kampioen Hayden Paddon maakte bekend dat hij zijn titel zal verdedigen en dat in een Hyundai I20N Rally2 van het Italiaanse team BRC Racing Team.
  • Tekst: Koen Nuyts – Foto: ERC