In een notendop: rally

  • Rally Sweden Historic – Parrallel aan de WRC-manche reden ook de historische wagens hun wedstrijd in de Zweedse sneeuw. De overwinning was weggelegd voor Tobias Johansson en Mikael Johansson die met hun Audi Quattro 45,4 seconden sneller waren dan Mats Jonsson (Toyota Celica). Nils Ostgard reed zich naar de derde podiumplaats met zijn Volvo 242.
  • Rally National des Roches Brunes – Le Plan – In de Franse Rally National des Roches Brunes – Le Plan heeft Nil Gendraud het leven gelaten. De navigator die onlangs nog aan het werk was tijdens de Monte Carlo Rally zat aan de zijde van Bruno Ferretti toen hun Renault Clio van de baan ging. De wedstrijd werd daarna stopgezet. 
  • Eamonn Kelly – De Ier Eamonn Kelly heeft een derde plaats behaald in de openingswedstrijd van het Junior WRC. Met zijn Ford Fiesta Rally3 reed hij zijn derde sneeuwwedstrijd van het jaar. De overwinning in Umea was voor de jonge Zweed Mille Johansson en Johan Gronvall. Vader Donagh Kelly komt zaterdag met zijn BMW M3 E30 aan de start van de Haspengouw Rally.