In een notendop: Baja, GT3 en de groene tafel

  • Baja – Yazeed Al-Rajhi en Timo Gottschalk (Overdrive Racing Toyota) hebben de Saoedische Baja gewonnen, de eerste wedstrijd van de wereldbeker. João Ferreira en Filipe Palmeiro werden in een Mini John Cooper Works Rally Plus tweede, voor twee andere Toyota Hilux van het Belgische Overdrive. (Foto: © Overdrive)
  • Aston Martin – Aston Martin heeft de nieuwe Vantage GT3 onthuld. De Vantage GT3 zal deelnemen aan de grootste GT-series ter wereld, waaronder het FIA World Endurance Championship, het IMSA WeatherTech SportsCar Championship en de Fanatec GT World Challenge. De wagen is het eerste product van samenwerking tussen Aston Martin Racing en Aston Martin Performance Technologies. 
  • Groene tafel – De Lamborghini Huracan GT3 van Leipert Motorsport van Marco Mapelli, Brendon Leitch en Gabriele Rindone heeft zijn overwinning in de GT3-klasse van de finale van de Asian Le Mans Series moeten inleveren. De Mercedes-AMG GT3/Triple Eight van Luca Stolz, Jordan Love en Rahman Ibrahim pak zo de 25 winstpunten.