In een notendop: eenzitters

  • FIA F3 – Na het verrassende vertrek van Taylor Barnard kiest PHM de Rus Nikita Bedrin om hun laatste zitje in de Formule 3 in te vullen. Bedrin, die rijdt onder neutrale vlag, wordt er de teamgenoot van Joshua Dufek en de Thai Tasanapol Inthrapuvasak.
  • REGIONAL – Edgar Pierre zal in actie komen bij het team Evans voor de afsluitende weekends in het Regional Middle East op Dubai en Yas Marina. De Fransman, die voor RPM het “European” zal betwisten, krijgt zo een voorproefje van het “regionaal”.
  • EUR3 – De Spaanse Eurocup-3, een “Regional” geïnspireerd opstapje naar de “European”, ziet Javier Sagrera instappen bij het Nederlandse team MP Motorsport.
  • F4 UAE – Davide Larini begint zijn jaar met een optreden in de afsluitende weekends voor het F4 kampioenschap van de Verenigde Arabische Emiraten op Yas Marina en Dubai. De Italiaan zal dat doen met het team PHM.
  • F4 Italië – Nog een “moeilijke naam” komt naar de Italiaanse competitie. Het gaat om Tomass Stolcermanis die in de F4 en de Euro 4 zal rijden bij het Prema team. De 16-jarige karter uit Letland komt er terecht in een sterk team met Rashid Al Dhaheri, Dion Gowda, Kean Nakamura Berta, Alex Powell en Freddie Slater.

foto: © premaracing.com/media