E-Trophée Andros: In Super Besse viel het doek over de Trophée Andros

Dit weekend werd in Super Besse de laatste wedstrijd voor de e-Trophée Andros 2023-2024 afgewerkt. Deze 35ste jaargang van de Trophée was meteen ook de laatste editie.

(Foto : © Bruno Bade, Grégoire Sigaud)

In de klasse Elite Pro mag Aurélien Panis zich de laatste kampioen van de Trophée Andros noemen. Panis werd met zijn Audi tweede na Dorian Boccolacci (AS01). Dat was voldoende voor de titel, want zijn rivaal Jean-Baptiste Dubourg kwam niet verder dan een zesde plek met zijn Renault Zoé.

In Elite was de overwinning voor Sylvain Pussier (Peugeot e208). Margot Laffite werd knap tweede en Louis Gervoson, die vorige week reeds zekerheid had over de titel, mocht als derde mee het podium op.

Wie overigens de beelden bekeek van Superbesse zag meteen waarom de Trophée Andros ermee ophoudt. Er was weinig of geen sneeuw te bespeuren op het parcours tijdens deze laatste wedstrijd, en dat was de voorbije edities reeds vaker gebeurd.