In een notendop: GT Open – GT Cup Open – TCR Europe

  • GT Open – De winst in de tweede race op het circuit van Paul Ricard was voor het duo Chovet-Paul in de Oregon Team Lamborghini. StreetArt Racing (Aston Martin) kwam als 28ste over de meet, goed voor een negende plaats in de AM-klasse. Onze landgenoot Laurent De Meeus (AF Corse Ferrari) strandde op de 30ste plaats, vijf ronden achter de leider en twaalfde in PRO-AM.
  • GT Cup Open – De Rossocorsa Racing Ferrari van het Innocenti-Belicchi won de tweede race. De Belgen kenden echter ook enige succes met een winst voor de Q1-Trackracing Porsche van Antonel-Vandierendonck in de AM-klasse. Ook een tweede Q1 Porsche eindigde op het podium in de AM-klasse, met een derde plaats voor het duo Przybylak-Vandervelde. De derde Q1 Porsche, die van het Braziliaanse duo Condé-Mello kwam als vijfde AM over de meet. De Aston Martin van StreetArt Racing werd 17de algemeen en won daarmee in de TPH-klasse.
  • TCR Europe – Onze landgenoot Kobe Pauwels (Comtoyou Racing Audi) won de tweede race van het weekend op het circuit van Le Castellet. Het podium werd verder verdeeld onder de overige Comtoyou Audi waar Nicola Baldan voor Tom Coronel voorafging. Tom Coronel blijft zo aan de leiding in het Europees kampioenschap, Pauwels behoudt daarbij ook zijn derde plaats. (Foto: © TCR Europe)