In een notendop: British GT – EuroFormula Open – Italian F4

• British GT – James Cottingham en Jonny Adam wonnen voor 2 Seas Motorsport de 2 uurswedstrijd in Donington. Hun Mercedes telde bij de finish minder dan een seconde voorsprong op de Race Lab Mclaren van Khera-Hankey. Het duo Ian Loggie-Jules Gounon, eveneens met een Mercedes van 2 Seas, werd derde.
  • EuroFormula Open – Bryce Aron (Team Motopark) won de wedstrijd op zondagmorgen, na een spannende strijd met teamgenoot Noel Leon die uiteindelijk tweede werd. Francesco Simonazzi bezorgde BVM Racing de derde plaats. Race 3 van het weekend, op zondagnamiddag, werd gewonnen door Cian Shields (Team Motopark) voor Fancesco Simonazzi. Noel Leon werd derde. Deze race werd overschaduwd door een startongeval.
  • Italian F4 – Na race 1 op zaterdag, won James Wharton (Prema Racing) ook race 2 op zondag. Kacper Sztuka (US Racing) werd tweede en Arvid Lindblad (Prema Racing) derde. Deze race, die normaal een half uur plus een ronde duurde, werd op een tiental minuten van het einde stopgezet na een ongeval op de Raidillon. Ugo Ugochukwa (Prema Racing) zag als eerste de finishvlag in race 3 voor Zachary David (US Racing) en James Wharton (Prema Racing).