In een notendop: GT2 European Series – DTM – EuroFormula Open – Italian F4

• GT2 European Series – Nicolas Saelens en Stefan Rosina wonnen met een KTM race 2 op de Red Bull Ring en dit met 6,5 seconden voorsprong op de PK Carsport Audi R8 van Peter Guelinckx en Stienes Longin.
  • DTM – Franck Perera won de seizoensopener in Oschersleben. De Franse Lamborghini-rijder van het team SSR Performance telde vier seconden voorsprong op Tim Heineman (Toksport WRT – Porsche). Jack Aitken (Emil Frey Racing – Ferrari) werd derde.
  • EuroFormula Open – Noel Leon won race 1 op het circuit van Spa-Francorchamps. De rijder van Team Motopark bleef met zijn Dallara F320 Spiess twee teamgenoten voor. Cian Shields werd tweede en Bryce Aron derde. Juju Noda, de dochter van voormalig F1-rijder Hideki Noda, eindigde zesde.
  • Italian F4 – Ook dit kampioenschap werkte op zaterdag een eerste wedstrijd op het Belgische circuit af. James Wharton (Prema Racing) won voor Zachary David en Brando Luca Badoer.

(Foto: © DTM)