In een notendop: FIA WEC en Le Mans

  • Le Mans 24 – Colin Kolles heeft aan Autosportwereld aangegeven dat er geen zekerheid is over wie de derde rijder wordt na Le Mans in de Hypercar van het team. Reserverijder Esteban Muth blijft een optie.
  • Le Mans 24 – Cetilar Racing Team-eigenaar Roberto Lacorte vervangt naar alle waarschijnlijk Francois Heriau in de Graff Racing Oreca 07 LMP2 voor de 24 uur van Le Mans in 2023. Hij doet het samen met Giedo van der Garde en Patrick Pilet. Heriau zou geblesseerd zijn.
  • FIA WEC Monza – De voorlopige officiële inschrijvingslijst van de 6 uur van Monza geeft aan dat de Tipo 6 Competizione niet aan de start komt, maar Isotta Fraschini gaat wel verder met testen, zoals blijkt uit deze video:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.