F1 Monaco: donderdag kende diverse vrije sessies

Traditiegetrouw vonden donderdag in Monaco de eerste vrije trainingen – met uitzondering van de F1 – plaats. Voor de 80ste editie van de Grand Prix kenden de deelnemers van de F2, F3 en Porsche Mobil 1 Supercup allemaal een levendige vrije sessie, die respectievelijk twee (F3) en driemaal (F2 en Porsche) onderbroken werd. Voor de Belgen waren de eerste resultaten niet echt top, wat echter betekent dat het beste nog moet komen. Amaury Cordeel (F2) begon zijn sessie goed, maar viel terug in het klassement naar de achttiende plaats, terwijl Benjamin Paque en Ghislain Cordeel (Porsche Supercup) allebei een klein foutje maakten, waardoor ze in de laatste minuten niet meer konden meedoen. Deze vrijdag wordt het echter menens, met de kwalificaties van de F3, F2 en Porsche Supercup, naast de eerste twee vrije sessies in de F1. Voor de F1-rijders was de dag voorbestemd voor media- en promotiewerk. (Foto: © Dutch Photo Agency)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.