Crowdstrike Spa 24: nieuws van de testdag

In Spa-Francorchamps worden vandaag, dinsdag en morgen, woensdag, de traditionele testdagen in de aanloop naar de 24 Hours of Spa gehouden. In Spa zijn 68 wagens van de 72 ingeschreven bolides aanwezig met uiteraard heel wat van de grote namen.

Foto: © SRO

Van Belgische zijde is het belangrijkste nieuws dat Laurens Vanthoor erbij zal zijn, in het gezelschap van de Fransen Kevin Estre en Julien Andlauer, aan het stuur van een Manthey EMA Porsche 911 GT3 R. Of de auto de traditionele kleuren van ‘Grello’ zal dragen is nog niet geweten. Vanthoor won al tweemaal de klassieker in Spa.

Sarah Bovy krijgt dan weer het gezelschap van Dorianne Pin, samen met de vaste namen Michelle Gatting en Rahel Frey in de Iron Dames Lamborghini, waardoor het winnende kwartet van de Gold Cup in Spa afgelopen jaar herenigd. Dit jaar rijden ze in de Bronze Cup.  

Boutsen VDS neemt als vierde rijder opnieuw geen Belg, maar wel de Fransman Thomas Laurent die het in de Audi R8 LMS GT3 samen met Adam Eteki, Alberto Di Folco en Aurélien Panis doet.

Steve Vanbellingen is dan weer één van de piloten van de safety car.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.