Belcar Zolder: Matisse Lismont: “Top drie is het doel”

De Belcar verwelkomt dit seizoen heel wat nieuwe namen, de 18-jarige Matisse Lismont is daar één van. Hij maakte dit seizoen de overstap van de Fun Cup naar het Belcar Endurance Championship en gaat samen met Junior Planckaert bij PK Carsport aan de slag.

(Foto: © Benny Houbrigts)

Matisse Lismont neemt dit seizoen voor het eerst deel aan het Belcar Endurance Championship, hij start samen met Junior Plancaert in de TA-klasse. “Vandaag willen we in de top drie eindigen en die doelstelling geldt eigenlijk ook voor het kampioenschap. Als we in de top drie van het klassement kunnen eindigen, zijn we meer dan tevreden. Dit seizoen voor overwinningen meevechten wordt lastig, maar we willen het zeker proberen.”

Het deelnemersveld is sterk uitgebreid dit seizoen en dat zou eventueel voor ‘verkeersproblemen’ kunnen zorgen. “Ik heb daar geen probleem mee. Persoonlijk ben ik nog nooit echt geschrokken van een wagen die opeens vertraagt. Je moet uiteraard goed kunnen anticiperen op wat de anderen doen, maar voorlopig lukt dat prima”, legt Lismont uit.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.