In een notendop: EuroNASCAR

• EuroNASCAR Pro race 1 – Liam Hezemans (Hendriks Motorsport) won in Valencia de eerste wedstrijd van het seizoen 2023. Vladimiros Tziortzis (Academy Motorsport), die van pole startte, werd op een handvol seconden tweede achter de Nederlander. Anthony Kumpen (PK Carsport) en Marc Goossens (CAAL Racing) vertrokken respectievelijk als achtste en tiende. Kumpen werd zevende, met Goossens in zijn spoor.
  • EuroNASCAR Pro race 2 – Lucas Lasserre (Speedhouse) won de wedstrijd op zondag voor Martin Doubek (Hendriks Motorsports). Marc Goossens (CAAL Racing) mocht als derde mee op het podium en Anthony Kumpen (PK Carsport) werd vijfde. Het was een bewogen wedstrijd met twee safety car-neutralisaties en een aanrijding tussen Hezemans en Ercoli.

(Foto: NASCAR Whelen Euro Series)