In een notendop: GT Open, GT Cup en TCR Europe

  • TCR Europe – Santiago Urrutia en Thed Björk bezorgden Cyan Racing Lynk & Co een 1-2 finish in de tweede race van het weekend in Portimão, een race vol vol incidenten. De Audi RS 3 LMS van Frédéric Vervisch werd voor Audi Sport Team Comtoyou derde en Tom Coronel pakte maximale punten in TCR Europe door vijfde te worden in een andere Comtoyou Audi. Kobe Pauwels zijn Comtoyou Audi raakte in een behoorlijke aanrijding betrokken en de jonge Belg zijn weekend zat erop.
  • GT Open – Nog in Portimao won Team MotoPark in GT Open de tweede race van het weekend, met de Mercedes-AMG van Menchaca-Siebert, voor de winnaars van gisteren Al Zubair-Schiller, ook al in een Mercedes. Laurent De Meeus (Ferrari) werd 23ste.
  • GT Cup Open – Ivan Velasco en Jorge Cabezas hebben in een Ferrari 488 de tweede race van het weekend gewonnen. De beste Belgische prestatie algemeen was de vierde stek van Fidel Castillo en Nicolas Vandierendonck (Q1 Porsche). Xander Przybylak en Laurent Vandervelde (Q1 Porsche) werden na hun zege gisteren in de AM-klasse nu vijfde. Het duo Conde-Mello won voor het Belgische team de Trophy klasse met de Porsche Cayman, meteen hun tweede zege van het weekend. (Foto: © GT Cup Open)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.