BRC Ardennes: eerste reactie Bux na ongeval

De Rallye des Ardennes werd gisteren opgeschrikt door een heftige crash van Gino Bux. “Tijdens de zevende KP kregen we een lekke band vlak voor een bocht van 180 km/u. We gingen van de baan en jammer genoeg raakten we een paaltje met mijn deur”, liet Bux weten op zijn sociale media. Zijn copiloot Anthony Bourdeaud’Hui kwam ongedeerd uit het incident, maar Bux zat lange tijd gekneld in zijn wagen. In het ziekenhuis werden zes gebroken ribben, een gebroken sleutelbeen gekneusde longen vastgesteld. “Ik blijf in het ziekenhuis om te kijken hoe de pijn aan mijn ruggengraat evolueert. Die is duidelijk het hevigst, samen met de pijn aan mijn linkerheup. Binnenkort weten we meer, maar één ding is zeker: het moreel en de glimlach zijn intact gebleven”, knipoogt Bux.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gino Bux (@ginobux)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.