In een notendop: rally

  • Terre des Causses – Waar Gregoire Munster volgende week van start gaat met een Ford Fiesta Rally2 in de Rallye des Ardennes, zal broer Charles in datzelfde weekend een Hyundai i20 N Rally2 besturen in Frankrijk. Capdenac is de plaats waar Munster de Terre des Causses zal rijden. Op de deelnemerslijst van de eerste manche van het Franse gravel kampioenschap prijken er met Dominique Bruyneel en Kurt Dujardyn nog twee andere Belgen.
  • Block – Lia Block, de zestien jarige dochter van wijlen Ken Block, heeft in Amerika tijdens de 100 Acre Wood Rally een mooi resultaat neergezet. Samen met Rhianon Gelsomino behaalde ze in een Subaru BRZ een negende plaats algemeen en een tweede stek bij de tweewiel aangedreven wagens. De overwinning was voor de Canadees Brandon Semenuk die samen met navigator Keaton Williams in een Subaru WRX STI zes seconden voorsprong had op Barry McKenna (Ford Fiesta WRC).
  • Debackere – Na haar overwinning in de Short Rally van Moorslede maakte Melissa Debackere haar verdere plannen bekend. Zo zal ze samen met co-pilote Stephanie Lemoine deelnemen aan minstens vijf wedstrijden in Frankrijk, aangevuld met enkele VAS-wedstrijden. De eerstvolgende wedstrijd in haar agenda is de Rallye Regional Ville de Vervins (9 april). (Tekst: © Koen Nuyts – Foto: © Gilles Verschuere)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.