IMSA Sebring 12: Acura vooraan na zes uur

Cadillac maakte beste indruk tijdens het eerste deel van de 12 Uur van Sebring, maar het was de WTR Acura ARX-06 van Filipe Albuquerque die het veld aanvoerde halfweg de wedstrijd. De #01 Cadillac bekleedde de tweede positie, gevolgd door de van pole vertrokken #31 Whelen Engineering Cadillac. Deze laatste diende enkele uren voordien reparaties te laten uitvoeren na een contact met een LMP3-wagen. Door de diverse neutralisaties bleef het veld in de diverse categorieën dicht bij elkaar.

(Foto: Wayne Taylor Racing with Andretti Autosport)

In GTD Pro was de Corvette C8.R van Antonio Garcia, Jordan Taylor en Tommy Milner meestal aan de kop van het klassement te vinden. De Pfaff Motorsports Porsche van Laurens Vanthoor, Patrick Pilet en Klaus Bachler was door de aangepaste BoP beduidend competitiever dan in Daytona en was vierde.

In GTD werd regelmatig van koploper gewisseld. Na zes uur nam Jan Heylen met de Wright Motorsports Porsche de zesde plaats in en Sarah Bovy, Michelle Gatting en Rahel Frey waren met de Iron Dames Lamborghini elfde.

De wedstrijd is live te volgen op imsa.com.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.