FFSA Rallye Le Touquet: Ciamin leidt na dag 1

Na de eerste dag van de Rallye Le Touquet staat het duo Nicolas Ciamin-Yannick Roche in een VW Polo R5 aan de leiding. Ze bouwden hun voorsprong gestaag op door zeven van de acht proeven te winnen. Thomas Chauffray (Skoda Fabia Rally2) volgt na de eerste dag op 26,8 seconden. Plaats drie is voor Hugo Margaillan op 31,1 seconden. Op de vierde plaats vinden we de winnaars van de Haspengouw Rally terug. William Wagner en navigator Kevin Bronner hebben al 31,4 seconden goed te maken. Bernd Casier staat met zijn Ford Fiesta op plaats zestien met 3,02 minuten achterstand op leider Ciamin. In de Franse Stellantis cup gaat Anthony Fotia aan de leiding met zijn Peugeot 208 Rally4. Vandaag, zaterdag, wachten nog zes proeven, en rond de klok van vijf weten we wie als winnaar het podium in Le Touquet mag betreden.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.