In een notendop: WRC – Supercars – Heuvelklim

  • WRC – In de Verenigde Staten zal er in september een testrally georganiseerd worden. Daarmee willen de Amerikanen bewijzen dat ze klaar zijn voor een WRC-rally. De testrally zal in Chattanooga, een stad in het zuidwesten van de staat Tennessee. Wanneer de testrally precies gereden wordt, is nog niet gekend.
  • Supercars – Triple Eight is in beroep gegaan tegen de diskwalificatie tijdens de Supercars Newcastle 500. De uitsluiting kwam er, omdat het koelsysteem verkeerd geïnstalleerd zou geweest zijn. Het team zou groen licht gekregen hebben van Adrian Burgess, Head of Motorsport bij Supercars, maar hijzelf ontkent dat. De zaak zal volgende week woensdag behandeld worden door een driekoppig panel
  • Heuvelklim – Onze landgenoot Corentin Starck neemt dit jaar deel aan het Europees kampioenschap Heuvelklim. Hij neemt eraan deel in de Nova Proto NP01 V8 Mugen Tomei die eigenlijk voor Billy Ritchen bedoeld was. Starck gaat aan de slag bij het Jantar Team, onder leiding van de Tsjechische rijder Jan Milon. “Het is een belangrijke stap in mijn carrière met een wagen die volledig anders is dan mijn vorige Nova Proto, maar ik ben klaar om de Belgische kleuren te vertegenwoordigen op het Europese kampioenschap.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.