F1 Saoedi-Arabië: Verstappen net op tijd hersteld van buikgriep

Max Verstappen (Red Bull) had de afgelopen dagen last van buikgriep. Dat maakte hij vandaag zelf bekend. Hij zal met een dagje vertraging landen in Saoedi-Arabië en mist zo de gebruikelijke persdag. Hij is wel op tijd in de golfstaat voor de vrije trainingen op vrijdag.

“Ik voel me weer prima na een paar dagen last te hebben gehad van een buikgriep”, liet Verstappen weten via Twitter. “Daarom moest ik mijn vlucht met een dag uitstellen, waardoor ik vrijdag pas aankom.”

De Nederlander mist dus enkel de persbabbels en kruipt morgen gewoon terug achter het stuur. Zondag zal hij zijn overwinning in Djedda van vorig jaar proberen overdoen, twee weken geleden schreef de regerende wereldkampioen de openingsrace in Bahrein op zijn naam.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.