Belcar 2023: Alnimax met BMW M4 GT4

Dat het aantal deelnemers in het Belcar Endurance Championschip in de lift zit, doet al een tijdje de ronde in de wandelgangen en nu zien we ook de eerste aankondigingen. Zo komt Alnimax Racing met een BMW M4 GT4 naar de klasse GTB, die daardoor nieuw bloed krijgt. Bovendien zullen Alexander Borgmans en Maxim De Witte, twee oudgedienden van de Fiesta Sprint Cup, niet de enige rijders aan het stuur van een Beierse GT4 zijn. 

Alnimax kennen we uit de Fiesta Sprint Cup, maar het team zette de voorbije seizoenen ook al zijn eerste stappen in het nationale uithoudingskampioenschap Belcar. De BMW M235i (TA) werd echter voor een gloednieuwe BMW M4 GT4 ingeruild en het team komt dus nu in GTB uit. In die klasse zien we mogelijk meerdere identieke Duitse machines, maar ook de Ligier JS2R en de Porsche Cayman. Uiteraard zijn andere GT4-wagens ook een optie, zoals de Mercedes AMG GT4 die we via SRT in het verleden al zagen.