In een notendop: NASCAR – F1

  • NASCAR – Na zijn overwinning in Las Vegas vorige week heeft William Byron (Hendrick Motorsports) ook de race op de Phoenix Raceway op zijn naam geschreven. Kevin Harvick (Stewart-Haas Racing) leek lang op weg naar zijn tiende zege in Phoenix, maar door een strategische fout zakte hij naar de vijfde plek.
  • Valtteri Bottas – De Finse F1-rijder heeft zijn Giulia GTAm opgehaald, hij sluit zich zo aan bij de Alfa Romeo ‘Tribe’: hij is één van de 500 klanten van de Giulia GTA. “Ik hou van het merk Alfa Romeo en het is voor mij een eer om ambassadeur en nu ook klant van het merk te zijn. De wagen is een technisch uitstekend voertuig en maakt gebruik van de expertise en de technische knowhow uit de Formule 1” (Foto: © Alfa Romeo)
  • Mercedes F1 – Ondanks tekenen van frustratie bij Lewis Hamilton over de prestaties van de nieuwe Mercedes-bolide heeft teambaas Toto Wolff laten weten dat de relatie met Hamilton onveranderd is. “Hij is honderd procent deel van het team en ik denk niet dat dat zal veranderen enkel en alleen door een slechte seizoenstart.”