HRSPWR Run op 14 mei 2023 – Met 10.000 pk naar Zeeland

Op zondag 14 mei 2023 organiseren we de HRSPWR RUN, een rally voor sportwagens + 300 pk voor alle merken. Na een luxe ontbijt op een locatie vol paardenkracht zetten we koers richting Zeeland waar we culinair verwend worden. Lees verder voor alle informatie over deze onvergetelijke rit.

(Persbericht & foto: © HRSPWR RUN)

We ontvangen alle dreamcars graag bij APG Stables in Wuustwezel voor een uitgebreid ontbijt en en korte briefing. Nadien zetten we koers naar de Kalmthoutse heide en Zeeland met 10.000 pk’s. Via roadbook of GPX bestand leiden we u langs de beste wegen tot bij een unieke lunch locatie waar we culinair verwend zullen worden. Niet alleen uw ogen en oren zullen geprikkeld worden door de prachtige supercars maar ook de smaakpapillen kunnen genieten van dit event.

We laten onze motoren ronken tussen de uitgestrekte weilanden, langs kabbelende beekjes en over glooiende heuvels. Er staan heel wat vloeiende wegen op het programma voor dit gedeelte van de route.

Onderweg steken we het Veerse Meer 2 keer over, rijden we langs talloze kleine jachthavens en passeren we onbewoonde eilandjes als de Haringvreter, Schutteplaat en Mosselplaat. Voor de sluiting van het Veerse Gat in 1961 verbleven vele zeehonden op het grootste eiland en deze werden door de lokale vissers “Haringvreters” genoemd.

Na de 3-gangen lunch zetten we opnieuw koers richting De Bocht van Bath, een havengeul in de Westertschelde die bekend staat als een moeilijk bevaarbare flessenhals. We verlaten de zeelucht en steken dan over naar de Brabantse Wal en de Kalmthoutse Heide. We komen opnieuw aan bij APG Stables waar we kunnen nagenieten van een prachtige dag bij een glaasje bubbels. Naar goede gewoonte staat er ook een fotograaf langs de route die voor de beste foto-souvenirs zorgt terwijl we ook voor een aftermovie zorgen na afloop van dit event.

Tarieven:

Deelname per wagen incl 2 personen: €375,- 
Deelname zonder co-piloot: €275,-
Extra passagiers: €100,-