24H Series Mugello: Belgen met Audi en Porsche

Op 25 en 26 maart start in het Italiaanse Mugello het Europese seizoen van de 24H Series. Op het menu staat een race van 12 uur in twee delen, zoals dat in de serie van Creventic wel vaker het geval is. 

Foto: © Creventic

We zien dertien GT3’s aan de start staan, met onder meer de Haas RT Audi R8 LMS, voor Mathieu Detry, Stephane Perrin en Fréderic Vervisch. Maxime Soulet is er dus niet meer bij. Nog Belgen zien we bij Sainteloc met de vader van Benjamin Paque, Pierre-Yves Paque en Christian Kelders in een andere Audi R8 LMS. 

In de divisie ’992’ voor de Porsche 911 GT3 Cup, is er uiteraard RedAnt Racing met de zonen Ayrton en Yannick, naast Kobe De Breucker. Vader en zoon Van Rompuy zien we in een tweede wagen van het Oost-Vlaamse team, samen met Steve Vanbellingen. Samen met Bert Redant rijden zij ook de 24 uur van Zolder, naast onder meer het New Race Fetsival in Zolder. Speedlover moet zijn namen nog bekend maken.