Rally: Charles Munster nu ook Hyundai-junior

Hyundai Motorsport heeft de vier i20 N Rally2-rijders aangeduid die zijn geselecteerd als Customer Racing Junior Drivers voor het seizoen 2023. Het kwartet bestaat uit Hyundai Motorsport N WRC2-rijder Fabrizio Zaldivar en de Ier Josh McErlean, die dit jaar ook in WRC2 uitkomt. In de nationale competities wordt Hyundai vertegenwoordigd door de Spanjaard Oscar Palomo en onze landgenoot Charles Munster, twee rijders die allebei aan hun eerste volledige jaar in Rally2-wagens beginnen. Munster doet dat uiteraard met een Hyundai van BMA in het Belgian Rally Championship. Munster reed recent naar een top 10 in de opener van het BRC, de Rally van Haspengouw. De jongere broer van Ford M Sport-rijder Grégoire Munster, zien we echter ook in het Franse rallykampioenschap ‘onverhard’. (Foto: © Hyundai)