ERC: MRF Tyres kijkt uit naar een spannend seizoen

Het Indiase bedrijf MRF Tyres zal tijdens het ERC seizoen 2023, dat volgende week in Portugal van start gaat met de Rally Serras de Fafe (10 – 12 maart), zes auto’s in twee afzonderlijke teams inzetten.

Efrén Llarena en Sara Fernández, kampioenen in 2022, keren terug naar Team MRF Tyres met een gloednieuwe Škoda Fabia RS, terwijl Tet Rally Liepāja-winnaar Mārtiņš Sesks en bijrijder Renars Francis op een vergelijkbaar paard stappen. Het ervaren duo Simone Campedelli en Tania Canton rijden dan weer in een Skoda Fabia Rally2 Evo. De Noorse Mads Østberg bestuurt een Citroën C3 naast Patrik Barth, terwijl Pontus Tidemand en Julia Thulin een Ford Fiesta besturen. De jonge Italianen Andrea Mabellini en Virginia Lenzi zullen tijdens hun debuutseizoen een Fabia in vierwielaandrijving besturen. Andere piloten die dit seizoen MRF-banden gebruiken, zijn de Italiaanse ster Andrea Nucita, in een Hyundai i20 N, en Bogdan Cuzma uit Roemenië in een Škoda. (Foto ©: FIA ERC)