In een notendop: GT World

GT World – Saintéloc Junior Team zet twee Audi R8 LMS GT3 Evo II in bij de Endurance Cup en drie bij de Sprint Cup. Ook de rijders werden door het Franse team bekend gemaakt.

Endurance Cup

#25 Patric Niederhauser – Christopher Mies – Simon Gachet

#26 Erwan Bastard – Grégoire Demoustier – Paul Evrard

Sprint Cup

#25 Patric Niederhauser – Erwan Bastard

#26 Simon Gachet – Paul Evrard

#27 Christopher Mies – Grégoire Demoustier

GT World – Garage 59 brengt twee McLaren 720S GT3 Evo aan de start bij zowel de Endurance als de Sprint Cup. Het team zal tevens instaan voor de McLaren die onder de naam van Sky Tempesta Racing uitkomt, met Eddie Cheever, Chris Froggatt en Jonathan Hui aan het stuur.

Endurance Cup

#159 Benjamin Goethe – Nicolai Kjaergaard – Marvin Kirchhöfer

#188 Migual Ramos – Henrique Chaves – Louis Prette

Sprint Cup

#159 Benjamin Goethe – Nicolai Kjaergaard

#188 Miguel Ramos – Henrique Chaves

GT World – Centri Porsche Ticino debuteert dit jaar in de Endurance Cup met een Porsche 911 GT3 R. Het team wordt bijgestaan door Car Collection en het rijderstrio kleurt met Ivan Jacoma, Alex Fontana en Niki Leutwiler volledig Zwitsers.

GT World – Ook Rutronik Racing zien we met een Porsche in de Endurance Cup. Het team dat geleid wordt door Klaus Graf, doet dit met een zeer sterke rijdersbezetting bestaande uit Thomas Preining, Dennis Olsen en Laurin Heinrich. Rutronik, dat we vooral van het Duitse GT Masters kennen, startte in 2021 met een Porsche bij de 24 Uur van Spa.

GT World – Barwell Motorsport zet opnieuw een Lamborghini in bij de Endurance Cup. De wagen komt uit in Pro-Am en wordt bestuurd door Adam Balon, Rob Collard en Dennis Lind.

GT World – AGS Events Racing is een ander team met een Lamborghini voor de langere wedstrijden. De equipe vertrouwt zijn Huracán GT3 dit jaar toe aan Nicolas Jamin, Antonin Borga en Leonardo Gorini.

(Foto: © Saintéloc Junior Team)