BRC 2023: Benoit Verlinde en Anton Dupan een stapje hogerop

Na het behalen van de titel in de Clio Trophy Belgium 2022, krijgen Benoit Verlinde en Anton Dupan dit jaar de kans om over te stappen naar de Clio Rally4. Met de steun van Renault, Castrol en Michelin worden er in de eerste seizoenshelft alvast 3 wedstrijden afgewerkt.

© Gilles Verschuere

Benoit Verlinde vertelt: “Dankzij de prijs van de Clio Trophy, zullen we al zeker de South Belgian Rally, de TAC Rally en de nieuwe Rally of Bertrix rijden. Aan de South Belgian Rally hebben we goede herinneringen uit 2021, de TAC Rally is bijna een thuisrally en in Bertrix willen rijden omdat we graag nieuwe parcours ontdekken. Voor dit nieuwe seizoen werken we samen met het team van Pieter Tsjoen Racing. Na deze 3 wedstrijden zullen we evalueren wat de rest van het seizoen zal brengen, daarvoor zijn we nog budget aan het verzamelen.”

De livery werd zelf ontworpen door KD en Q-Grafix. Ook in andere landen zoals Frankrijk, zullen de officiële Clio’s met deze livery rondrijden! 

Afspraak op 18 maart in Vresse-sur-Semois!